Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Α. Τσίπρας: “Το καθεστώς Μητσοτάκη κεντρικό θέμα στην ΕΕ για τη διάβρωση του Κράτους Δικαίου”

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, προσερχόμενος στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών

Τούτη την ώρα η σκέψη μας είναι στην ανθρωπιστική τραγωδία στην Τουρκία και στη Συρία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Δεν είναι ώρα να έχουμε στο μυαλό μας τις κυρώσεις στη Συρία που δεν επιτρέπουν να σταλεί η βοήθεια εκεί.

Στα δικά μας τώρα, η Ελλάδα δυστυχώς αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το καθεστώς Μητσοτάκη αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης.
Την άλλη βδομάδα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στην ολομέλειά του θα συζητήσει τη διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα από τις παρακολουθήσεις και τη χειραγώγηση των ΜΜΕ.
Είναι προφανές ότι αυτοί που υποκριτικά μάς έλεγαν ότι θέλουν να μείνουμε στην Ευρώπη, μας έχουν απομακρύνει από την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Νίκο Παπαθανάση: «Να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό με τον οποίο ‘καθάρισε’ με μόλις 50.000 χιλιάδες ευρώ για 2 εκατ. χρέος, αντί να απειλεί με προσφυγή στην Δικαιοσύνη»

«Να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό με τον οποίο ‘καθάρισε’ με μόλις 50.000 χιλιάδες ευρώ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *