Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αγιασμός για τη νέα χρονιά δράσεων του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας

Ο Αγιασμός τελέσθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου 

Τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά δράσεων του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας τέλεσε  (13/10/2022) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ευλογώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων, συγχαίροντας τους για τις δράσεις τους και ευχαριστώντας τους εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας για όλη την αγάπη και την συνεργασία του Λυκείου των Ελληνίδων με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Μια συνεργασία, η οποία αποδίδει καρπούς ωφέλιμους ανάδειξης της παράδοσης και ταυτότητος των Ελλήνων.

Η Ακολουθία τελέσθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου της πόλεως Λαμίας, στο οποίο από φέτος οι χορευτές του Λυκείου, λόγω του αριθμού και του περιορισμένου χώρου του Λυκείου, πραγματοποιούν τις πρόβες τους, χαρίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα νότες μουσικής παράδοσης στους κατοίκους του κέντρου της πόλεως.

Στην Ακολουθία του Αγιασμού παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την έναρξη της χειμερινής περιόδου, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλίας Σανίδας, καθώς και η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ελένη Μακρή –Θεοδώρου, η οποία τυγχάνει από ετών μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων και Έφορος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών και χορευτών του Λυκείου των Ελληνίδων τον Σεβασμιώτατο και τους επισήμους προσεφώνησε η Πρόεδρος κ. Βασιλική Αθανασίου –Ζησοπούλου, η οποία και ευχαρίστησε εγκαρδίως για την τιμητική τους παρουσία στην επίσημη έναρξη των δράσεων του Λυκείου των Ελληνίδων και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην αγάπη και στην στήριξη του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών προς το έργο, τους σκοπούς και το όραμα του Λυκείου, καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη όλων για την άψογη συνεργασία μεταξύ του Λυκείου και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης για τους Αντιδημάρχους

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη  για τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους Μετά τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *