Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αγιασμός στον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας για την έναρξη του νέου Δικαστικού έτους 2022

Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού έτους 2022 – 2023 τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανασίου Μακρυγιάννη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Ακολουθία του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλία Σανίδα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων κ. Γεωργίου Κυροδήμου, μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιδημάρχων του Δήμου Λαμιέων, του Προέδρου Πρωτοδικών κ. Διονυσίου Ρεπούση, της Εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Αγορίτσας Παπακώστα, της Προέδρου Εφετών κ. Γεωργίας Σακάλογλου, του Προϊσταμένου του Ειρηνοδικείου κ. Ευαγγέλου – Ευσταθίου Λερίου, της Πταισματοδίκου Λαμίας κ. Ελένης Παπά, της Προέδρου Δικαστικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος κ. Μαρίας Μάργαρη, του Αστυνομικού Διευθυντού Φθιώτιδος κ. Δημήτριου Φούρλα, πλήθους δικαστικών υπαλλήλων και νομικών της πόλεως, καθώς και εκπροσώπων άλλων φορέων του τόπου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Μακρυγιάννη και όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως και αναφερόμενος στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Ευτυχώς στον τόπο μας έχουμε άξιους δικαστές και το αίσθημα της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την δικαιοσύνη είναι πολύ υψηλό και οφείλει να γίνεται ακόμα πιο υψηλό, όταν εμείς στηρίζουμε όλους τους θεσμούς.

Πρόσφατα υπογράψαμε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας μια προγραμματική συμφωνία για πλήθος κοινών δράσεων και βιωματική μας αρχή και επιδίωξή μας και προτεραιότητά μας είναι η συνοχή, η συνεργασία, ο αλληλοσεβασμός, ο διάλογος και η ενότητα».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης για τους Αντιδημάρχους

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη  για τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους Μετά τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *