Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Αιτήσεις για «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

Δελτίο Τύπου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

 

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

 

Ξεκίνησε, και θα συνεχισθεί εως τις 22/8/2022, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμέτοχη στα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης 80.000 ανέργων στο πλαίσιο του έργου: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».
Τα προγράμματα αυτά δίνουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα δωρεάν πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, καθώς επίσης και εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€. Μεταξύ των προγραμμάτων κατάρτισης περιλαμβάνεται και το αντικείμενο της «Κυκλικής Οικονομίας» που συνιστά βασικό πυλώνα του νέου ευρωπαϊκού και παγκόσμιου οικονομικού μοντέλου.
Δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα έχουν οι άνεργοι ηλικίας 18 ετών και άνω. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 8ο ΠΤ του ΟΕΕ στα τηλέφωνα: 2231038882 2231051777 6972026273

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέο αμερικανικό «χαστούκι» στην Τουρκία: Η Κύπρος εντάσσεται στο αμυντικό πρόγραμμα «State Partnership»

Επίσημη ανακοίνωση από το Αμερικάνικο Πεντάγωνο Δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του τούρκοι προέδρου αναφορικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *