Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αλ. Τσίπρας: “Χρειάζεται μια άλλη πολιτική στήριξης των μικρών και μεσαίων”

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Για τα ζητήματα στον κλάδο των αρτοποιών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας που είχε συνάντηση την Τετάρτη 19/10/2022 με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος.

“Κάποιοι θησαυρίζουν ενώ η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα” επεσήμανε ο κ. Τσίπρας

“Αδιανόητο ότι δεν έχουν μειωθεί ΦΠΑ και ΕΦΚ που επιβαρύνουν κυρίως μικρούς και μεσαίους – Κάποιοι θησαυρίζουν ενώ η πλειοψηφία δεν μπορεί να επιβιώσει

Δεκάδες, εκατοντάδες αρτοποιεία κλείνουν σε όλη τη χώρα, ενώ και θέσεις εργασίας χάνονται διότι οι αυξήσεις για ένα μέσο αρτοποιείο αντιστοιχούν σε δύο και τρεις μισθούς εργαζόμενων.

Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει από το Μάρτιο που συναντήθηκα με τους αρτοποιούς μια επιδότηση η οποία ποτέ όμως δεν τους δόθηκε. Είναι η ώρα να δοθεί και μάλιστα αναδρομικά για να σταματήσει αυτό το κύμα των λουκέτων στα αρτοποιεία.

Κάποιοι θησαυρίζουν ενώ η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα όχι με αισιοδοξία, αλλά ούτε καν με αντοχές. Δεν μπορεί να επιβιώσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα.

Χρειάζεται μια άλλη πολιτική στήριξης των μικρών και μεσαίων. Χρειάζεται δικαιοσύνη, δικαιοσύνη παντού. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής που έχουν ανάγκη στήριξης. Που πρέπει να στηριχθούν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την τρομακτική δυσκολία.”

Φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αντώνης Σαμαράς: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε συνομιλίες»

Υπογράμμισε ότι παραμένει μάχιμος πολιτικός «Είμαι μάχιμος δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *