Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αλ. Τσιπρας: “Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές.”

Η σημερινή 10/2/2023 δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς:

“Ο κ. Μητσοτάκης να αναστείλει τους πλειστηριασμούς ως τις εκλογές – Δεσμεύομαι ότι η πρώτη νομοθετική πράξη της κυβέρνησής μας θα είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας
Η ελληνική κοινωνία απειλείται από ένα γενικευμένο κύμα εκατοντάδων χιλιάδων πλειστηριασμών εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Με την κατάργηση κάθε προστασίας της πρώτης κατοικίας, με τον πτωχευτικό νόμο, με τον αποτυχημένο εξωδικαστικό και το σχέδιο «Ηρακλής», η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια οριακή συνθήκη για χιλιάδες νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οργανωμένο σχέδιο με στόχο τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει ποτέ συμβεί από τα λαϊκά και μεσαία στρώματα, προς τα funds του εξωτερικού και τις τράπεζες.

Αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Καλώ τον κ. Μητσοτάκη άμεσα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές.

Και δεσμεύομαι ότι η πρώτη νομοθετική πράξη της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης θα είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας και η δυνατότητα ρύθμισης των χρεών για όλους τους πολίτες.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο προσκήνιο βρίσκεται η Μύκονος μετά το όργιο οικοδομικής αυθαιρεσίας που έχει αποκαλυφθεί, ύστερα και από τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου

Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega στην Μύκονο για τις οικοδομικές αυθαιρεσίες, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *