Αλλαγή κουφωμάτων στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τιθορέας

Τα παλιά σχολεία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε χωριού, αφού κουβαλούν τη δική τους ιστορία. Κτίρια γεμάτα αναμνήσεις και εικόνες μίας άλλης εποχής, τα οποία αποκτούν νέα χρήση, αφού έχουν πάψει εδώ και χρόνια να λειτουργούν ως σχολικές μονάδες.

Ένα από αυτά τα κτίρια είναι και το πρώην Δημοτικό Σχολείο Τιθορέας, του οποίου τα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά αλουμινίου, μετά από χρηματοδότηση που μας εξασφάλισε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Η σταδιακή αναβάθμιση των παλιών σχολείων, τα οποία παραμένουν σημείο αναφοράς και τόπος συνάθροισης των κατοίκων, αποσκοπεί στη μετατροπή τους σε ασφαλείς και όμορφους χώρους πολιτισμού, όπου θα φιλοξενούνται τοπικές εκδηλώσεις και δράσεις.

Στόχος μας είναι η διαρκής αναζήτηση πόρων, προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές τόσο των πρώην σχολείων όσο και των εν λειτουργία σχολικών μονάδων μας.

______________________

*Ενημέρωση από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Δες επίσης

Σύγχρονο και αναβαθμισμένο drone του Δήμου Λαμιέων για την πυροπροστασία [ΦΩΤΟ]

Στο επίκεντρο η πυροπροστασία του Δήμου Λαμιέων Στο χώρο των Τεχνικών Υπηρεσιών βρέθηκε ο  Δήμαρχος  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *