Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αμφίκλεια: Έργο αποκατάστασης του πρώην κτιρίου της ΑΤΕ

Ενημερώνει σχετικά η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή:

“Ένα ακόμη έργο, που είχε οραματιστεί ο Δήμος μας, μπαίνει σε φάση υλοποίησης! Την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, υπογράψαμε με τον εργολάβο του έργου “Λ. ΚΙΤΣΟΣ Α.Τ.Ε.” την αποκατάσταση του πρώην κτιρίου της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, που βρίσκεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου στην Κοινότητα Αμφίκλειας.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής, αρχικού προϋπολογισμού 280.500€ με ΦΠΑ και ποσού σύμβασης 151.832,93€ με ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και συγκεκριμένα από τις “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” του Πράσινου Ταμείου.

Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν την αποκατάσταση, αναπαλαίωση και αξιοποίηση του κτιρίου, το οποίο αποτελείται από ισόγειο κτίριο με υπόγειο, πατάρι και τρικλινή στέγη, προκειμένου να ανακτήσει τη χρήση του προς όφελος του συνόλου.

Στόχος του Δήμου μας είναι η λειτουργική επανένταξη του πρώην κτιρίου ΑΤΕ στις σύγχρονες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Η σταδιακή αναβάθμιση και βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη είναι ένα στοίχημα που κερδίζουμε αργά αλλά σταθερά, με επιμονή και στοχευμένες δράσεις!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Συνεδριάζει, 30/11, το Δημοτικό Συμβούλιο με 7 θέματα

Δείτε τα 7 θέματα της συνεδρίασης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε Τακτική συνεδρίαση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *