Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αταλάντη: Αναφορά Γ. Σαρακιώτη στον Υπουργό Επικρατείας για την απαξίωση των ΕΛΤΑ

Γ. Σαρακιώτης: «Χαρακτηριστικές της απαξίωσης από την Κυβέρνηση οι εικόνες στα ΕΛ.ΤΑ. Αταλάντης»

Στο θέμα της απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) και της εν γένει υπολειτουργίας των καταστημάτων τους και στη Φθιώτιδα επανέρχεται, μέσω αναφοράς του προς τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης.

Παραπέμποντας στις καταγγελίες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) για την απαξίωση των ΕΛ.ΤΑ. Φθιώτιδας, ο κ. Σαρακιώτης τονίζει την αδιαφορία της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για την εύρυθμη λειτουργία τους. Όπως υπογραμμίζει ο Βουλευτής Φθιώτιδας, ο πολλαπλασιασμός των προβλημάτων στη λειτουργία του οργανισμού και στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα ΕΛ.ΤΑ. Αταλάντης, όπου καθημερινά συνωστίζονται δεκάδες πολίτες, που θέλουν να εξυπηρετηθούν, ενώ ο μοναδικός υπάλληλος εξακολουθεί να εργάζεται σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαρακιώτης, στις 9 Ιανουαρίου 2020, είχε υποβάλει ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις συμβασιούχων στα ΕΛ.ΤΑ. οι οποίες, όπως είχε τότε επισημάνει, «υποβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και επιφέρουν τρόμο στους εργαζόμενους». Εν συνεχεία, στις 2 Ιουλίου 2020, κατέθεσε ερώτηση μαζί με ομάδα Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και πάλι προς τον αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας απαντήσεις για την καταστρατήγηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των ΕΛ.ΤΑ. και τη μονομερή απόφαση για περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης κατά 50%.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος σε αρκετές Κοινότητες του Δήμου Μακρακώμης

  Η ενημέρωση από τον Δήμο Μακρακώμης για το που θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος στις …

Ένα σχόλιο

  1. Αταλαντιναίος

    Κύριε Σαρακιώτη, με όλο το σεβασμό ως Δημότης του Δ. Λοκρών, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως δεν έχετε ιδέα για τα ΕΛ.ΤΑ Αταλάντης και θα σας το αιτιολογήσω. Κρίνετε από τις καταγγελίες του Ε.Κ.Φ.Ε.Τ. κι ενώ θα ήταν πιο σώφρων να τις δημοσιοποιήσετε, μιλάτε για “παραπομπή καταγγελιών”! Ξεχνάτε πως πριν λίγο καιρό υποστηρίζατε στο να μη κλείσουν υποκαταστήματα Ιδιωτικών Τραπεζών στο Δήμο μας, ενώ μεταφέρθηκαν σε άλλες πόλεις (χωρίς απολύσεις υπαλλήλων!) και στην Αταλάντη παρέμειναν τα ATM τους. Μη ξεχνάτε πως εκλεχθήκατε ως Λοκρός Βουλευτής από όλη τη Φθιώτιδα και ιδιαίτερα από τη Λοκρίδα. Τώρα, τι προσπαθείτε να κάνετε? Δημιουργείτε “τετελεσμένα γεγονότα” για τα ΕΛ.ΤΑ Αταλάντης. Για δικό σας “Βουλευτικό όφελος” κι όχι για το συλλογικό που πρεσβεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *