Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανακοίνωση από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Στερεάς Ελλάδας

ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΦΩΚΙΔΑΣ

Λαμία, 02 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκάλεσε στο σύνολο των συναδέλφων και των Οικογενειών τους ο δυσφημιστικός και απαξιωτικός χαρακτηρισμός “μπάτσος” που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στους Έλληνες Αστυνομικούς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ο νυν εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτής στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών Παπαδημητρίου Χαράλαμπος.
Παρότι δεν έχει ακόμη στεγνώσει η μελάνη στο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, όπου καταγγέλλεται ότι σε σχολικό βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου αναφέρεται η λέξη μπάτσος χαρακτηρίζοντας τους Αστυνομικούς, σήμερα γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με πρωταγωνιστή βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.
Καλούμε τον βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου να ζητήσει άμεσα και δημοσίως συγγνώμη από τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους. Σε αντίθετη περίπτωση, αναμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να απαλλάξουν τον εν λόγω βουλευτή από την αστυνομική συνοδεία που απολαμβάνει για να μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τις όποιες απόψεις του.

ΥΓ. Αναμένουμε την καταδίκη των προσβλητικών δηλώσεων του συγκεκριμένου βουλευτή, τόσο από το κόμμα του όσο και από την Βουλή των Ελλήνων και την ένταξη του συγκεκριμένου χαρακτηρισμού στον αντιρατσιστικό νόμο .

ΥΓ2. Στην περίπτωση των αστυνομικών, ο βουλευτής υιοθετεί ρητορική μπαχαλάκηδων χρησιμοποιώντας τον όρο “μπάτσος”. Υιοθετεί και την αντίστοιχη περί “αλητών, ρουφιάνων, δημοσιογράφων” ή εκεί κάνει διακρίσεις;

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!

-Οι-
Πρόεδροι

Ε.ΑΣ.Υ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Ε.ΑΣ.Υ.ΕΥΒΟΙΑΣ
ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.ΑΣ.Υ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ
ΚΟΣΜΑΣ Ε.ΑΣ.Υ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΦΥΛΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε.ΑΣ.Υ.ΦΩΚΙΔΑΣ
ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κλίμα, με ελπιδοφόρα μηνύματα για τη νέα χρονιά, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *