Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ανάπλαση και ανάδειξη οικισμού Κάτω Τιθορέας

Η Δήμαρχος κα Αθανασία Στιβακτή κάνει λόγο για ένα πολύπαθο αλλά καίριας σημασίας έργο

Υπεγράφη η σύμβαση, ποσού 157.430,97€ με Φ.Π.Α., με τον ανάδοχο εργολάβο για την εκτέλεση του πολύπαθου αλλά καίριας σημασίας έργου: “Ανάπλαση και ανάδειξη Οικισμού Κ. Τιθορέας – Κατασκευή κρηνών και ανάδειξη περιβάλλοντος (υπολειπόμενες εργασίες)”.

Το εν λόγω έργο,  όπως αναφέρει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή,  θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, αφορά την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της Κάτω Τιθορέας.

Συγκεκριμένα, το τμήμα που ξεκινάει από την κεντρική πλατεία έως την οδό Κηφισσού, μήκους 275μ., συμπεριλαμβανομένης επιφάνειας 300m² τμήματος της κεντρικής πλατείας, που εφάπτεται του δρόμου και βρίσκεται εντός ρυμοτομικού σχεδίου Κάτω Τιθορέας, πρόκειται να επιστρωθεί ομοιόμορφα με τα νέα υλικά της ανάπλασης.

“Μετά από γόνιμο διάλογο και διάθεση συνεργασίας συμφωνήθηκε, επίσης, η βελτίωση των όποιων υφιστάμενων κακοτεχνιών υπάρχουν, λόγω διάλυσης της προηγούμενης εργολαβίας.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κάτω Τιθορέας, οι οποίοι ταλαιπωρούνταν χρόνια από τις κακοτεχνίες του κεντρικότερου δρόμου επιτέλους ικανοποιείται. Προεκλογική μας δέσμευση ήταν η οριστική επίλυσή του με κάθε τρόπο. Μία ακόμη δέσμευσή μας που γίνεται πράξη. Μία ακόμη ουσιαστική προσφορά στον τόπο μας, με την υλοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει την εικόνα αλλά και την ποιότητα ζωής σε μία από τις πιο “ζωντανές” πλατείες του Δήμου μας.” σημειώνει η κα Στιβακτή.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία – κορονοϊός: Που γίνονται δωρεάν rapid test, Σάββατο 13/8

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *