Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανάπλαση και ανάδειξη οικισμού Κάτω Τιθορέας

“Στον αντίποδα των στείρων υποσχέσεων βρίσκονται οι ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες δεσμεύσεις που γίνονται πράξη” αναφέρει ο Δήμος Αμφίκλειας -Ελάτειας για το έργο.

Ένα πολυπόθητο έργο που για χρόνια έμενε ημιτελές επιτέλους δημοπρατείται! Πρόκειται για την “Ανάπλαση και ανάδειξη Οικισμού Κ. Τιθορέας – Κατασκευή κρηνών και ανάδειξη περιβάλλοντος (υπολειπόμενες εργασίες)” προϋπολογισμού 217.000€ με Φ.Π.Α. Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020” με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) με ποσοστό 75% από Κοινοτικούς Πόρους και 25% από Εθνικούς Πόρους.

Η υλοποίηση του έργου αφορά την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της Κάτω Τιθορέας και συγκεκριμένα το τμήμα που περιλαμβάνεται από την κεντρική πλατεία έως την οδό Κηφισσού, μήκους 275μ. συμπεριλαμβανομένης επιφάνειας 300m² τμήματος της κεντρικής πλατείας. Το τμήμα αυτό βρίσκεται εντός ρυμοτομικού σχεδίου Κάτω Τιθορέας, εφάπτεται του δρόμου και πρόκειται να επιστρωθεί ομοιόμορφα με τα νέα υλικά της ανάπλασης.

“Ένα έργο ουσίας και ουσιαστικής προσφοράς στον τόπο μας, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σε μία από τις πιο ζωντανές πλατείες του Δήμου μας! Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να υλοποιούμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και να προωθούμε δράσεις με θετικό αντίκτυπο και προστιθέμενη αξία στην τοπική μας κοινωνία!” καταλήγει στην ενημέρωση του ο Δήμος Αμφίκλειας -Ελάτειας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τετάρτη 7/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *