Άννα Παππά: «Το Κολυμβητήριο Χαλκίδας χρειάζεται λύσεις – όχι πρόχειρα μερεμέτια και ειρωνεία»

Με σκληρή δήλωσή της, η επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» Άννα Παππά επανέρχεται στο ζήτημα της εγκατάλειψης του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, τονίζοντας ότι οι παρατηρήσεις της βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και αυτοψία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.

Κατηγορεί τη δημοτική αρχή για ελλιπή μέριμνα και επικοινωνιακές παρεμβάσεις χωρίς ουσία, σημειώνοντας πως οι μικροεπισκευές έγιναν μόνο μετά από πίεση. Παράλληλα, καταγγέλλει προσωπικές επιθέσεις και ειρωνικά σχόλια αντί απαντήσεων στην ουσία των προβλημάτων.

«Σεβασμός δεν είναι η φωτογραφία, είναι η πράξη. Θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, να ελέγχουμε και να διεκδικούμε καλύτερες υποδομές για όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: eviaportal.gr

Δες επίσης

Ο Υπουργός Στ. Παπασταύρου από Υλίκη: «Πολιτεία, Περιφέρεια και ΕΥΔΑΠ συνεργαστήκαμε και διασφαλίσαμε την άρδευση του Κωπαϊδικού Πεδίου»

Τα έργα που υλοποιήθηκαν στη λίμνη Υλίκη και συμβάλλουν στην άρδευση του Κωπαϊδικού πεδίου, επισκέφθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *