Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλ. Σανίδας: Συνάντηση εργασίας με οστρακοκαλλιεργητές και ιχθυοκαλλιεργητές

Πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 3/4/2023 το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, συνάντηση εργασίας με τους οστρακοκαλλιεργητές και τους ιχθυοκαλλιεργητές του Νομού Φθιώτιδας, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα των δύο κλάδων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Λιμενάρχες του Νομού Φθιώτιδας, καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη, όπου και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις μιας και η αναπτυξιακή προοπτική είναι υπόθεση όλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδας, τελειώνοντας η συνάντηση, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε : «Στόχος της σημερινής συνάντησης είναι η σύσφιξη των σχέσεων με τους οστρακοκαλλιεργητές και τους ιχθυοκαλλιεργητές του Νομού Φθιώτιδας, όπου επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η συνεργασία και η συμμόρφωση με τους κανόνες που ορίζονται από τις υπηρεσίες της Π. Ε. Φθιώτιδας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη με παράλληλη εφαρμογή των κανόνων. Επιδιώκουμε την εφαρμογή των όρων της λειτουργίας των μονάδων αυτών για την απρόσκοπτη ανάπτυξή τους». Ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

36 θέματα στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, 2/6

  Δείτε τα 36 θέματα της συνεδρίασης Ανακοινώθηκε η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *