Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Από τη Λαμία, η εκπαιδευτικός της χρονιάς!

Μία ξεχωριστή διάκριση για εκπαιδευτικό από τη Λαμία!!

Η Ελισάβετ Βέλιου, διευθύντρια σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών House of English στη Λαμία, βραβεύτηκε ως εκπαιδευτικός της χρονιάς μεταξύ εκπαιδευτικών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στα ELT Excellence awards σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τα ELT excellence awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια και βραβεύουν την αριστεία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Το βραβείο εκπαιδευτικός της χρονιάς αποτελεί την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση των βραβείων και μόνο ένας εκπαιδευτικός κάθε χρονιά λαμβάνει τη διάκριση αυτή.

Κριτήρια για τη βράβευση του εκπαιδευτικού της χρονιάς αποτελούν, η συνεχής επιμόρφωση και εξέλιξη στο αντικείμενο του, η παρουσία του στην πανελλήνια και παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα, η παρουσίαση καινοτόμων προγραμμάτων και μεθοδολογιών σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια καθώς και το ερευνητικό του έργο πάνω στις καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση.

Η Ελισάβετ Βέλιου την τελευταία χρονιά είχε παρουσία σε 7 πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια και ερευνητικές της εργασίες πάνω στην ολιστική εκμάθηση της ξένης γλώσσας, τη διδασκαλία πολύ μικρών μαθητών και τη βιωματική μάθηση, δημοσιεύτηκαν σε εκπαιδευτικά journals και στα πρακτικά μεγάλων διεθνών συνεδρίων, όπως το Oxford International Conference in Advanced Research in Education, στο οποίο μάλιστα διετέλεσε κεντρική ομιλήτρια.

Επιπροσθέτως είναι δημιουργός καινοτόμων προγραμμάτων για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, τα οποία έχουν υιοθετηθεί αυτή τη στιγμή από 55 ξενόγλωσσα σχολεία και νηπιαγωγεία σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, είναι εκπαιδεύτρια καθηγητών και συγγραφέας βιβλίων ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με αντικείμενο τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας μέσω ιστοριών, της τέχνης και του κινηματογράφου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα

Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *