Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αποκαταστάθηκε οριστικά η υδροδότηση της Παλαιοκερασιάς Στυλίδας

Η ανακοίνωση από τον Δήμο Στυλίδας

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι αποκαταστάθηκε οριστικά η υδροδότηση της Κοινότητας της Παλαιοκερασιάς από τις πηγές που βρίσκονται στην περιοχή Κεφαλόβρυσο.

Το δίκτυο ύδρευσης Παλαιοκερασιάς-Ραχών καταστράφηκε ολοσχερώς από την καταστροφική πλημμύρα του «Ιανού» τον περασμένο Σεπτέμβρη και αφού άμεσα εντάξαμε την περιοχή σε έκτακτη ανάγκη, προχωρήσαμε σε χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου με σύγχρονες προδιαγραφές. Τις προηγούμενες ημέρες υδροδοτήθηκε η κοινότητα της Παλαιοκερεασιάς από την πηγή και συνεχίζουμε για την κατασκευή του αγωγού, ο οποίος θα υδροδοτήσει τις Ράχες και το Αχλάδι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γινόταν και στο παρελθόν.

Να τονιστεί ότι ο αγωγός ύδρευσης πριν την ολοσχερή καταστροφή του από τον «Ιανό» περνούσε μέσα από το Βελά ποταμό και λόγω της παλαιότητας του δικτύου και της θέσης του αγωγού, δημιουργούνταν συχνά πληθώρα προβλημάτων τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να αποκατασταθούν εφόσον η στάθμη του ποταμού παρέμεινε υψηλή. Το νέο δίκτυο ύδρευσης θα είναι σε όλα τα σημεία του προσβάσιμo και σε περίπτωση βλάβης θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης επέμβασης.

Το έργο αυτό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στο Δήμο Στυλίδας που είναι σε φάση υλοποίησης και θα επιλύσει οριστικά ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χρόνια τους κατοίκους, αλλά και αποτελούσε εξ’ αρχής για εμάς προτεραιότητα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Συνεδριάζει, 30/11, το Δημοτικό Συμβούλιο με 7 θέματα

Δείτε τα 7 θέματα της συνεδρίασης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε Τακτική συνεδρίαση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *