Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ασφαλτοστρώσεις στην Αμφίκλεια

Υπεγράφη η σύμβαση με τον Ανάδοχο για το έργο: “Ασφαλτόστρωση Οδού Οφιτείας Αμφίκλειας”, ποσού 196.590,52€ με Φ.Π.Α. Ένα από τα έργα του Δήμου μας που εντάχθηκαν στο LEADER και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).

Αναφέρει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας:

“Το πρόγραμμα LEADER είναι ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο, με αναπτυξιακούς στόχους, στρατηγικές και δράσεις, τις δυνατότητες του οποίου εκμεταλλευόμαστε σε κάθε ευκαιρία.

Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν τμήμα της εν λόγω περιφερειακής οδού στην Κοινότητα Αμφίκλειας και αποσκοπούν στη βελτίωση της βατότητάς της, αφού τα προβλήματα που παρουσιάζει, λόγω κακοτεχνιών και φθοράς, καθιστούν επισφαλή και δύσκολη την καθημερινή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

Η αδυναμία υλοποίησης έργων βελτίωσης της δημοτικής οδοποιίας από ίδιους πόρους σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση της πλειοψηφίας των δημοτικών μας δρόμων, κάνουν επιτακτικότερη την ανάγκη αναζήτησης χρηματοδοτήσεων, από μέρους μας, γεγονός το οποίο και πράττουμε διαρκώς.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Ψάρευαν παράνομα στη θαλάσσια περιοχή Μώλου – Αγίας Τριάδας

Ενημέρωση για το συμβάν από το Λιμεναρχείο Στυλίδας Στα πλαίσια συνεργασίας Λιμενικών Αρχών Στυλίδας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *