Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Σεισίχθων 2022” – Άσκηση ετοιμότητας της 7ης ΕΜΑΚ στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών

Πραγματοποίηθηκε στις 5/5/2022  η καθιερωμένη, ετήσια άσκηση ετοιμότητας και διαχείρισης κρίσεων «Σεισίχθων 2022» από την μονάδα της 7ης ΕΜΑΚ, σε συνεργασία με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες του Νομού Βοιωτίας και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Θηβαίων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, σύμφωνα με το thiva.gr, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 5 Μαΐου στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, έγινε προσομοίωση διαφόρων σεναρίων αντιμετώπισης κρίσεων και κλιμακούμενων περιστατικών, όπως η κατάσβεση πυρκαγιάς και ο απεγκλωβισμός και διάσωση ασθενών.

Σκοπός της άσκησης ήταν η διασφάλιση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων, καθώς και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ετοιμότητας στην περίπτωση αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών.

Από την πλευρά του Δήμου Θηβαίων, στην άσκηση «Σεισίχθων 2022» συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και μέλος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Γιώργος Παπασπύρου, καθώς και ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, κ. Σπύρος Παπαναστασίου.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μουσικοχορευτικό σεργιάνι με την υπογραφή του Λυκείου των Ελληνίδων Λιβαδειάς το Σάββατο 10/12

Το Λύκειον των Ελληνίδων Λιβαδειάς σας προσκαλεί στην εορταστική του εκδήλωση. Σε 10 μέρες, Σάββατο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *