Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αταλάντη: Η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου

 

Επιτυχημένη η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κοινού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης με τίτλο “Μικροί μουσικοί”.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Άννα Μουζάκη.

Οι μαθητές του Ωδείου ερμήνευσαν μελωδίες με την υποστήριξη των καθηγητών τους: κ. Μαργαρίτα Παλαιολόγου (πιάνο), κ. Μαρία Κεχαγιά (πιάνο), κ. Ελισάβετ Ντοτμασέι (βιολί), κ. Σταύρο Ξύνδα (κιθάρα), κ. Ερμή Σουλτανόπουλο (κιθάρα), κ. Μιχάλη Καζάνα (μπουζούκι) και με την καλλιτεχνική καθοδήγηση της κ. Άννας Μουζάκη.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα και πλήθος θεατών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Γ. Οικονόμου σε Άγ. Γεώργιο, Ξυνιάδα, Κορομηλιά, Άγ. Στέφανο, Περιβόλι, Μακρυρράχη, Παναγιά, Άνω Αγόριανη

  Γ. Οικονόμου: Πάμε μαζί για ισχυρή Φθιώτιδα σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα Σε περιοχές του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *