Breaking News

Αταλάντη: Τα αποτελέσματα των rapid tests, 23/6

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.

Πιο συγκεκριμένα:

· Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λοκρών

Πραγματοποιήθηκαν 23 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τους οποίους δεν προέκυψε θετικό κρούσμα.

Στο Γραφείο Κίνησης Δήμου Λοκρών
Πραγματοποιήθηκαν 21 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στο Γραφείο Κίνησης του Δήμου Λοκρών, από τους οποίους δεν προέκυψε θετικό κρούσμα.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Καμένα Βούρλα: Δωρεάν μετρήσεις ζωτικών σημείων

Δωρεάν μετρήσεις ζωτικών σημείων στη Δ.Κ. Καμένων Βούρλων Την Τετάρτη 6/5/2026 θα πραγματοποιηθούν στα Καμένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *