Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χρηματοδότηση 1.025.110€ για αγροτική οδοποιία στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Πρώτη μεγάλη χρηματοδότηση για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Η πρώτη έγκριση χρηματοδότησης, ύψους 1.025.110,00€, από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης για το έργο: “Αγροτική Οδοποιία Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας” είναι γεγονός! Μετά από σκληρή και στοχευμένη δουλειά αλλά και αγώνα δρόμου, για να προφθάσουμε εγκαίρως το αρχικό πλαίσιο καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων, οι κόποι μας ανταμείβονται!

Το εν λόγω έργο εντάχθηκε στον Άξονα “Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών” του Προγράμματος και περιλαμβάνει τη βελτίωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας του Δήμου μας στις ακόλουθες περιοχές:

1. Από την Τ.Κ. Τιθορέας έως μετά την περιοχή Καλυβίων.
2. Της Τ.Κ. Ελάτειας.
3. Της Τ.Κ. Λευκοχωρίου (δύο τμήματα αγροτικών οδών).
4. Της Τ.Κ. Σφάκας.

Οι αγροτικές οδοί που θα βελτιωθούν, συνολικού μήκους 7 χλμ. περίπου, εξυπηρετούν αγροτικές καλλιέργειες.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής και μεγάλης σημαντικότητας για έναν αγροτικό Δήμο όπως ο δικός μας! Θα καλύψει πάγιες ανάγκες των κατοίκων μας και θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά τους.

Παρά την υποστελεχωμένη Τεχνική Υπηρεσία και τις εγγενείς δυσκολίες ο Δήμος μας αφουγκράστηκε τα προβλήματα των δημοτών και με γρήγορα αντανακλαστικά, σχέδιο και άμεσες ενέργειες κατάφερε να είναι ένας από τους λίγους Δήμους που υπέβαλλε πλήρες πακέτο προτάσεων για χρηματοδότηση με απτά αποτελέσματα!

Αναμένουμε την ένταξη και των υπόλοιπων προτάσεων που υποβάλαμε στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ώστε να προωθήσουμε άμεσα έργα υποδομής που θα αλλάξουν συνολικά την εικόνα του Δήμου μας. Αλλάζουμε σελίδα… Αλλάζουμε την επόμενη μέρα…

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Γιορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας [ΦΩΤΟ]

Σήμερα 4 Δεκεμβρίου  τιμάται από την εκκλησία η μνήμη της Αγίας Βαρβάρας Η Αγία Βαρβάρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *