Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Χρηματοδότηση στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας από το “Πράσινο Ταμείο”

Πασχαλιάτικο “μποναμά” ύψους 39.680,00 € από το Πράσινο Ταμείο, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Με τον αρ. Απόφασης 237.1.4/2022 του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, εγκρίθηκε η πρόταση που είχε υποβάλει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας για τη δράση “Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.” και εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας 2 “Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου” του Χρηματοδοτικού Προγράμματος “ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ”.

“Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση αφορά την κατάρτιση, από μέρους του Δήμου, επιχειρησιακού σχεδίου καταγραφής και ιεράρχηση απόκτησης των χαρακτηρισμένων από το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, με στόχο την περιβαλλοντική αναβάθμιση των χωριών μας. Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε. Πάντα με σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα και κυρίως αγάπη για τον τόπο μας!” καταλήγει η ενημέρωση από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Πόσα νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν

Τα αποτελέσματα από τις σημερινές δειγματοληψίες στη Λαμία. Πραγματοποιήθηκαν rapid tests, σήμερα Σάββατο 25  Ιουνίου 2022, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *