Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χριστιανική Εστία Λαμίας: Έναρξη της νέας ιεραποστολικής χρονιάς

Τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας ιεραποστολικής χρονιάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην Χριστιανική Εστία Λαμίας, κατόπιν προσκλήσεως του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» παρουσία και του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου.

Ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε και την πρώτη εισαγωγική ομιλία για τη νέα χρονιά αναφερόμενος στην διακονία της σποράς του Λόγου του Θεού, εξαίροντας το ιεραποστολικό έργο της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας, τόσο σε επίπεδο κατηχητικών συνάξεων, όσο και σε επίπεδο νεότητος, υπογραμμίζοντας την λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Εστίας στο ορεινό Ελευθεροχώρι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και η οποία αποτελεί μία εκκλησιαστική δομή στην Μητρόπολη Φθιώτιδας, όπου σπείρεται και διδάσκεται ο Λόγος του Θεού στα παιδιά μας.

Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε επίσης και την αγαστή συνεργασία των μελών της Χριστιανικής Εστίας με την τοπική Εκκλησία υπογραμμίζοντας διάφορες κοινές δράσεις σποράς του Λόγου του Θεού σε πολλαπλά επίπεδα και ευχαρίστησε πατρικώς και εγκαρδίως όλα τα μέλη, τα οποία διακονούν με ανιδιοτέλεια και αγάπη το Ευαγγέλιο του Χριστού μέσα στον σύγχρονο κόσμο, ιδιαιτέρως δε τους ιεραποστόλους θεολόγους κ. Εμμανουήλ Σταθούλια και κ. Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το νεοκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» και ευχήθηκε καλή δύναμη στην διακονία τους

Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησαν για την αγιαστική παρουσία του, τις πατρικές του ευχές και την πολύπλευρη στήριξη του στο έργο της Χριστιανικής Εστίας τόσο ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» κ. Γρηγόριος Μπούρδας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και ο Θεολόγος κ. Εμμανουήλ Σταθούλιας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου και εκπρόσωπος της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος

Η πρόσκληση της τακτικής συνεδρίασης στις 12/12/2022 Καλείσθε να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *