Δ. Κουτσούμπας για φωτιές:”Έγκλημα ενάντια στην ανθρώπινη ζωή, ενάντια στον δασικό πλούτο, το περιβάλλον, το βιός των συνανθρώπων μας”

 

Η δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο λαϊκό συλλαλητήριο για τις πυρκαγιές στο Σύνταγμα

 

“Είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε “Ως εδώ! Φτάνει πια!”. Δεν θα γίνουμε και δεν είμαστε απλοί θεατές, άβουλοι θεατές σε αυτό το έγκλημα που συντελείται ενάντια στην ανθρώπινη ζωή, ενάντια στον δασικό πλούτο, το περιβάλλον, το βιός των συνανθρώπων μας.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, γι’ αυτό οργανωνόμαστε, διεκδικούμε, παλεύουμε, τους ανατρέπουμε!”

Δες επίσης

Ν. Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι “τσάμπας” για τους πολιτικούς του φίλους και τα οικονομικά συμφέροντα, αλλά είναι πολύ ακριβός για τους πολίτες»

Συζητώντας με τον Παύλο Τσίμα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *