Τρίτη , 28 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα 6/10/2020 η προγραμματισμένη για τις 12:15μ.μ. συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας.

Στον 3ο όροφο του Δημαρχείου προσήλθαν τρεις Τοπικοί Σύμβουλοι (ο αναπληρωτής κ. Χρ. Ξέρρας, η κα Ρ. Καρπούζη και ο κ. Δ. Καραντζούνης), να σημειωθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω κορονοϊού με μάσκες κλπ. Ενημερώθηκαν οι σύμβουλοι από τον Αναπληρωτή του Προέδρου της Κοινότητας κ. Ξέρρα, ότι δεν θα γίνει η συνεδρίαση, καθώς δεν υπάρχει απαρτία. (Απών ήταν και ο γραμματέας του Τοπικού Συμβουλίου).

Εύλογα ο Τοπικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Δ. Καραντζούνης σε διάλογο που είχε με τον αναπληρωτή του Προέδρου κ. Ξέρρα, του εξήγησε ότι δεν μπορούν να προγραμματίζουν η συνεδρίαση να γίνεται το μεσημέρι (είναι η δεύτερη φορά που γίνεται), καθώς πολλοί από τους αιρετούς είναι εργαζόμενοι και η ώρα είναι ακατάλληλη. (Με βάση τον κανονισμό η συνεδρίαση πρέπει να γίνει την επομένη μέρα ίδια ώρα, ενώ αν και πάλι δεν γίνει για δεύτερη φορά λόγω μη απαρτίας, το συμβούλιο θα συνεδριάσει την επόμενη με μέλη που είναι παρόντα τουλάχιστον το 1/3 των μελών και παίρνουν απόφαση μόνο για ότι έχει οριστεί στην ημερήσια διάταξη. Επομένως για να γίνει τελικά η συνεδρίαση, ο αιρετός φτάνει να χάνει έως τρία ημερομίσθια.)

Ο κ. Ξέρρας απάντησε ότι και ο ίδιος είναι εργαζόμενος με τον κ. Καραντζούνη να του ανταπαντά ότι είναι όμως εργαζόμενος στο Δήμο Μακρακώμης, οπότε δεν «χάνει» μεροκάματο, άρα τον συμφέρει έτσι, να μην δουλεύει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είναι στον ιδιωτικό τομέα και δεν μπορούν εύκολα να αφήνουν τις δουλειές του …. Ο κ. Ξερρας δικαιολογήθηκε και «έριξε» το βάρος στον γραμματέα ότι αυτός ευθύνεται..(Δηλαδή ο ένας κάνει κουμάντο στους επτά…)

Ο κ. Καραντζούνης τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνονται τέτοια ανεπίτρεπτα «καψόνια» και μάλιστα να έρχεται στη συνεδρίαση η αντιπολίτευση και όχι η συμπολίτευση….
Οι συνεδριάσεις πρέπει να γίνονται απογευματινές ώρες που βολεύει όλους, ειδικά Δευτέρα και Πέμπτη που είναι στην Σπερχειάδα κλειστά τα εμπορικά καταστήματα και μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και οι δημότες.

Επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι το Τοπικό Συμβούλιο Σπερχειάδας έχει να συνεδριάσει εδώ και δύο μήνες από τις 4/8/2020 και για το σημερινό Συμβούλιο είχε οριστεί μόνο ένα θέμα (μάλιστα ανορθόγραφο στη πρόσκληση αναγράφοντας «χόρων» αντί για «χώρων» ( χοροί δηλαδή τι;; δημοτικοί, ethnic, στο ταψί, τι από όλα;;;!!!….) ενώ υπάρχουν και υπήρχαν θέματα και από την αντιπολίτευση –έχουν πρωτοκολληθεί- αλλά δεν τα έβαλαν..… Τα προβλήματα και τα ζητήματα όμως στην πόλη τρέχουν κύριοι αρμόδιοι και μάλιστα κάποια από αυτά είναι επείγοντα, π.χ. τι γίνεται με το Παζάρι της Σπερχειάδας και αν θα διεξαχθεί ….
Ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης, ως αρμόδιος, θα σφυρίξει κλέφτικα ή θα μπει στο χορό…;;;

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Παρουσίαση του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ με αφιέρωμα : «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ (1922 – 2022) : ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ» 

  Εκδήλωση από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων στις 3/12/2023 Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *