Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δεν τελειώνουν τα παράπονα των δημοτών σχετικά με την περιποίηση των χώρων πρασίνου στον Βόλο

Δεν τελειώνουν τα παράπονα των δημοτών σχετικά με την περιποίηση των χώρων πρασίνου στον Βόλο, στέλνοντας στο magnesianews.gr φωτογραφίες από τις γειτονιές τους και επισημαίνοντας τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν.

Κάτοικος της πόλης μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί κατά μήκος του ποταμιού στον Άναυρο – από την οδό Ρήγα Φεραίου και κατεβαίνοντας τον Άναυρο- τονίζοντας ότι τα φώτα είναι μέσα στην πρασινάδα, ενώ υπάρχει και έλλειψη πεζοδρομίου σε ένα κομμάτι του δρόμου.

«10 χρόνια πάει τώρα ο δήμος τι γίνεται. Όσο για την υπηρεσία πρασίνου δεν υφίσταται είναι μόνο για να πετσόκοβει. Παίρνεις , δεν παίρνεις τηλέφωνο το ίδιο είναι. Ασχολούνται πολύ με τον Κραυσίδωνα και το έργο δήθεν.

Υπάρχει και ο Άναυρος», λέει χαρακτηριστικά ο δημότης επισημαίνοντας ότι από το σημείο περνούν εκατοντάδες μαθητές για να μεταβούν σε τρία σχολεία της περιοχής, αλλά και πολλοί δημότες. Οι περίοικοι ζητούν την άμεση επέμβαση του Δήμου, ιδίως τώρα που είναι θερινή περίοδος και υπάρχει ο κίνδυνος ακόμη και για φωτιά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εκπαιδευτικές δράσεις από το 3ο Δημ. Σχολείο Άμφισσας

AΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Την ευκαιρία να επισκεφτούν το πολύ όμορφα ανακαινισμένο -από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *