Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διαδικτυακή εκδήλωση από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις»

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας σας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος – 8ο Π.Τ. και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00 – 20:00

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τη χρήση της πλατφόρμας zoom. Προκειμένου να συμμετέχετε χρειάζεται απλώς να κάνετε την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.inegsee.gr/nomiki-ekdilosi-lamia/

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν ζητήματα που σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις σε εργασιακά θέματα και τις νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο στο πλαίσιο της πανδημίας του covid-19 (πχ αναστολή συμβάσεων εργασίας, παράταση και ανάκληση αναστολής συμβάσεων εργασίας, θεσμικό πλαίσιο και νέες ρυθμίσεις για την τηλεργασία, αποζημίωση ειδικού σκοπού, άδεια ειδικού σκοπού, κ.ά.) Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά και οι σχεδιαζόμενες, νέες, νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) και σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) στον οποίο θα συνδεθούν για να παρακολουθήσουν την ημερίδα. Μετά την παρουσίαση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν εξατομικευμένα ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από το νομικό σύμβουλο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (τηλ: 22310 – 51777 / 22310 – 37902).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18:00 – 18:20   Εισαγωγικές Παρεμβάσεις – Χαιρετισμοί

Ø  Προέδρου ΙΝΕ ΓΣΕΕ Στερεάς Ελλάδας κου Κωνσταντίνου Τσιάμη

Ø  Δημάρχου Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας κας Αθανασίας Στιβακτή

Ø  Προέδρου 8ου Π.Τ. Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κου Σπύρου Βογιατζή

18:20 – 18:30 Παρουσίαση της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

Μαρία Τσιμπούρη, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΕ ΓΣΕΕ

 

18:30 – 19:10
Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις

Μέρος α’: Η τηλεργασία

Μέρος β’: Οι νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο στο πλαίσιο της πανδημίας του covid-19

Μέρος γ’: Οι επερχόμενες νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο

 

Ζαχαρίας Μαμματάς, Νομικός Συνεργάτης ΙΝΕ ΓΣΕΕ

 

 
19:10– 20:00 Ερωτήσεις & Συζήτηση – Κλείσιμο εργασιών

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μαλεσίνα: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις 12/12

Σε “Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς” και η Μαλεσίνα  Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Μαλεσίνα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *