Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Διακοπή ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα από την περιοχή Λαμίας (Πρ. Αταλάντης) εξέδωσε ενημερωτικό σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 06.04.2022 από τις 08:00 έως τις 15:00, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις κάτωθι περιοχές του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ:

Διακοπή στο Χωριό Μεγαπλάτανος, Γουλέμι και στα Φωτοβολταικά της περιοχής. Διακοπή επίσης θα γίνει στις κάτωθι επιχειρήσεις : στο πρατήριο υγρών καυσίμων Σουλτανόπουλος, στο ελαιοτριβείο Παπαργύρη Κωνσταντίνου, στο συσκευαστήριο ελιών Αγγελή Γεωργίου, στο συνεργείο αυτοκινήτων Λοΐζου, στο φούρνο Γλουστιάνου, στα ποιμνιοστάσια Κολοβού και Σταυρόπουλου Κώστα και τέλος στις οικίες Λυκούρη και Αυγουστίνου.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νοσοκομείο Λαμίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με δύο Παιδιάτρους

Η ανακοίνωση-πρόσκληση από το Νοσοκομείο Λαμάις για την στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *