Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διάκριση για τον Δήμο Στυλίδας στα βραβεία Best City Awards 2023

Νέα διάκριση για τον  Δήμο Στυλίδας  – Κατέκτησε διάκριση στην κατηγορία Bronze στα βραβεία Best City Awards 2023

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Στυλίδας κατέκτησε διάκριση στην κατηγορία Bronze στα βραβεία Best City Awards 2023, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Στυλίδας τιμήθηκε, όπως και πέρυσι, με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία « Έργα Χώρων Αναψυχής», αυτή τη φορά για το έργο «Δημιουργία νέας Παιδικής Χαράς στην Κοινότητα Αχλαδίου».

Τα Best City Awards 2023, με χορηγό την Olympios Group of Companies, διοργάνωσε για 7η χρονιά η Boussias Events υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, απάντησαν στις προκλήσεις της εποχής και απέδειξαν ότι με ευελιξία, καινοτομία και εμπιστοσύνη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η Δήμαρχος κα Βιργινία Στεργίου, η οποία και παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε:

“Στο Δήμο Στυλίδας δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξασφάλιση ποιοτικότερων υπηρεσιών στους δημότες μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα. Απαντάμε σε όλες τις προκλήσεις της εποχής μας και με υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά προσπαθούμε να προβάλλουμε το Δήμο μας μέσα από τα έργα μας. Η διάκριση αυτή και φέτος είναι η ελάχιστη απόδειξη εκπλήρωσης των δεσμεύσεων μας και αποτελεί μια επιβράβευση της συνολικής και συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Στυλίδας τα τελευταία χρόνια να συμβαδίζει με την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη βελτίωση της τουριστικής προβολής του Δήμου μας. Οι προσπάθειες όλων μας συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με μοναδικό γνώμονα το καλό των δημοτών μας».

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *