Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διαμαρτυρία φορέων και κατοίκων στην Ελάτεια για τα ΕΛΤΑ

Διαμαρτύρεται η τοπική κοινωνία της Ελάτειας για την μη ικανοποιητική λειτουργία των ΕΛΤΑ

Το πρωί της Πέμπτης 13/5/2021, το Τοπικό Συμβούλιο Ελάτειας μαζί με φορείς και κατοίκους της κωμόπολης συγκεντρώθηκαν στο καφενείο, όπου παραδίδει τα γράμματα ο ταχυδρομικός διανομέας και τον εμπόδισαν να αφήσει την αλληλογραφία εκεί, ως συνήθιζε.

Η κίνηση αυτή, η οποία θα επαναληφθεί και σήμερα 14/5, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς διαμαρτυριών, αφού μετά τη διεκδίκηση ανανέωσης σύμβασης του ταχυδρομικού διανομέα από τα ΕΛΤΑ, οι κάτοικοι της Ελάτειας εξακολουθούν να μην εξυπηρετούνται ικανοποιητικά. Η αλληλογραφία δεν παραδίδεται στο σπίτι του κάθε παραλήπτη με αποτέλεσμα να χάνονται γράμματα και να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι, κυρίως οι ηλικιωμένοι.

Ο Δήμος  Αμφίκλειας- Ελάτειας αναφέρει ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με την παραπάνω κίνηση διαμαρτυρίας και ενισχύει με όποιον τρόπο μπορεί τον δίκαιο αγώνα των δημοτών και όλων των φορέων της Ελάτειας! Όταν πασχίζουμε να κρατήσουμε ζωντανή την επαρχία και να προωθήσουμε την ανάπτυξη είναι απαράδεκτο να ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις αντίθετες προς το συμφέρον του πολίτη, ειδικά εν μέσω πανδημίας!

Δεδομένου ότι σε ολόκληρο τον Νομό Φθιώτιδας προσλήφθηκαν 12 διανομείς και συγκεκριμένα στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας 2 το αποτέλεσμα είναι, μέχρι στιγμής, η μη επαρκής παροχή υπηρεσιών των ΕΛΤΑ προς τους δημότες μας.

Μετά από σειρά κοινών και συνδυασμένων ενεργειών ο Δήμος μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι το ζήτημα της διανομής στην Ελάτεια θα επιλυθεί άμεσα με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Μέχρι τότε παραμένουμε στο πλάι των συνδημοτών μας, υποστηρίζοντας το δίκαιο αίτημά τους!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τρίτη 7/2

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *