Διήμερο αγάπης για τη “Φλόγα”, με αιμοδοσία και αθλητικές δραστηριότητες

Η Φλόγα, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια με τη βοήθεια του γυμναστηρίου GRE.A.T. και της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας, για ακόμη μια φορά και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου παιδικής ηλικίας δίνουν ηχηρό παρών με ένα διήμερο αγάπης στις 14 και 15 Φλεβάρη με αιμοδοσία στην παραλία του Βόλου αλλά και αθλητικές δραστηριότητες.

Την Παρασκευή 14/02 10:00 με 14:00 η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος διοργανώνει η αιμοδοσία στην έξοδο του λιμένος Βόλου. Στο σημείο θα βρίσκεται κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Το Σάββατο 15/02, στο γυμναστήριο GRE.A.T. θα πραγματοποιηθούν διάφορα sessions όπως yoga, ICG εσωτερική ποδηλασία, H.I.I.T. και άλλα, από τις 11:00π.μ. καθώς και η κοπή πίτας στις 14:00.

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαρτογραφεί ανάγκες και προοπτικές για ευάλωτες ομάδες και κοινωνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων FABCOM και PROSECO

Πραγματοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό  δύο συναντήσεις στη Λαμία Η ανάγκη δημιουργίας δομών βραχείας φιλοξενίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *