Σάββατο , 24 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Δήμου Καμένων Βούρλων για τα προβλήματα της Άγναντης

Ανοιχτή επιστολή του  Προέδρου της  Κοινότητας Αγνάντης Ιωάννη Παπασταμάτη προς τον Δήμαρχο Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννη Συκιώτη.

 

Ανοιχτή επιστολή

Αξιοτιμε κύριε Δήμαρχε,

 Είμαι υποχρεωμένος να σας απαντήσω, γιατί θα ήθελα να γνωρίζετε τίς αρμοδιότητες και τα όρια των τοπικών κοινοτήτων τού δήμου μας…
Σας εξέθεσα με φωτογραφικό υλικό τα προβλήματα της Άγναντης και της Νέας Άγναντης , που έχω την τιμή να υπηρετώ…Δεν σταθήκατε στα προβλήματα, αν υπάρχουν και αν θα δώσουμε λύση, αλλά με ύφος ” ειδικού μέντορα” , θεωρήσατε εμένα αναρμόδιο να αιτούμαι για προβλήματα της νέας Αγναντης..για τον απλό λόγο ότι η νέα Άγναντη , ανήκει στην τοπική ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου….
Εγώ δεν αισθάνθηκα έκπληξη , γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι εσείς γνωρίζετε και τι όχι..Η ανησυχία μου ήταν μήπως στην πολυπραγματοσυνη που σας διακρίνει, θεωρήσετε και τις Θερμοπύλες ότι ανήκουν στον Δήμο Καμένων Βούρλων και αναλάβετε πρωτοβουλίες να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες, έχοντας την πρόσφατη εμπειρία των προσφύγων των Καμένων Βούρλων ,που τόσο λαμπρά χειριστηκατε ,κάνοντας τον δήμο μας αλγειηνα γνωστό στο πανελλήνιο.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.
1) Πότε άλλη φορά έχετε επισκεφθεί την Άγναντη και την Νέα Άγναντη ,εκτός από την γιορτή του Αγίου Αθανασίου “προεκλογικά”.
2) Αν η νέα Άγναντη ανήκε στο τοπικό του Αγίου Κωνσταντίνου ,τι κάνατε εσείς ως δήμαρχος να λυθούν τα αντικειμενικά και ουσιαστικά προβλήματα που αποδεχτήκατε πως υπάρχουν
3)Τα προβλήματα Άγναντης ( τοπικού Άγναντης) και τα προβλήματα Νέας Άγναντης ( τοπικού Αγίου Κωνσταντίνου) κατ’ εσάς , υφίστανται και θέλουν λύση ή θα ξαναβγήτε στο Λαμία FM και θα μπερδέψετε τα όρια, λέγοντας και ψεμματάκια…….
4) Γνωρίζετε τα χρήματα που έχουν βγει απ’ τις κατολισθήσεις για τον δρόμο , ποιοί έτρεξαν , ποιοί έκαναν τις ενέργειες και που βρίσκονται..
 Εδώ θέλω να συγχαρώ τους τέως συνεργάτες σας κο. Τριανταφύλλη και κα. Μπεζάτη ,τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής προστασίας κο. Καρακάντζα και τον Αντιπεριφερειάρχη κο. Κυρμανίδη, που σας τα ετοίμασαν όλα, για να τα εξαγγελετε εσείς προεκλογικά… φαντάζομαι και εσείς ότι πρέπει δημόσια να τους συγχαρείτε..
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το έργο δεν θα έχει την τύχη ούτε του Αμιάντου, ούτε της Ανάπλασης….
Ξέχασα την κατασκευή πλαστικού χλοοτάπητα στον Άγιο Κωνσταντίνο για τον Οκτώβριο, που σοφά δεν δεσμευτήκατε , ποιού έτους…..
Εν καιρώ πανδημίας που η τηλεκπαίδευση είναι αναγκαία για την μόρφωση των παιδιών μας, ζήτησα έναν αναμεταδότη για την νέα Αγναντη , προκειμένου οι μαθητές που διαμένουν να μπορούν να τηλεκπαίδευονται.Να μπορούν να έχουν ίντερνετ ,για να συνδέονται και να παρακολουθούν..Στην Νέα Αγναντη θα μπορούσε να γίνει με χορηγία τής ΠΑΘΕ. Τα τούνελ της εθνικής οδού απέχουν 50μετρα. Εκει λοιπόν θα μπορούσε να βοηθήσει η ΠΑΘΕ, να δεχθήτε την χορηγία, όπως έχετε δεχθεί και στο παρελθόν για λάστιχα σε αυτοκίνητα του Δήμου. Αν οι γνωριμίες σας είναι τόσες και τέτοιες με τα διευθυντικά στελέχη της ΠΑΘΕ , αυτο που ζήτησα φανταζει εύκολο.
Ακολουθεί ενα απόσπασμα από την εφημερίδα της κυβέρνησης για το επίμαχο θέμα της Νέας Αγναντης.
“Τροποποίηση της απόφασης με αριθμό 11247/28−12−
2012 (ΦΕΚ 3465/Β΄/28−12−2012) και θέμα «Αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού−Κατοικιών 2011 που αφορούν στο Μόνιμο Πληθυσμό της Χώρας». 1Αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού−Κατοικιών 2011 που αφορούν στον De Facto Πληθυσμό της Χώρας.”
Θέλω να σάς διαβεβαιώσω ,ότι θα είμαι παρών και μάχιμος για τα προβλήματα του χωριού μου που με εξελεξαι.
Θέλω,επίσης ,να σας διαβεβαιώσω ότι οι φιλόσοφοι μας έλεγαν ότι ” το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, πάντως για τρις δεν έχουν πει μέχρι σήμερα..
Υ.Γ Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες με το 90% των προβλημάτων κατά τον Δήμαρχο λιμένα όπως ανέφερε στο Λαμια fm1, σκεφτείτε πώς ήταν πριν.

 

Ιωάννης Παπασταμάτης

Πρόεδρος Κοινότητας Αγνάντης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Αρχιερατικό τρισάγιο για την 28χρονη Ελπίδα, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη…

Φθιώτιδος Συμεών: «Οι ψυχές των θυμάτων περιμένουν απαντήσεις..» Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας   κ. Συμεών μετέβη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *