Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμαρχος Δ. Στυλίδας Β. Στεργίου για την Ημέρα της Γυναίκας: “Να αγωνιστούμε για μεγαλύτερη δυναμική προς την ισότητα”

Η δήλωση της Δημάρχου Δ. Στυλίδας Β. Στεργίου για την Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας για ακόμη μια χρονιά, μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην επίτευξη της ισότητας των δύο φύλων , αλλά και να αγωνιστούμε για μεγαλύτερη δυναμική προς την ισότητα παγκοσμίως.

Η γυναίκα σήμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στη διαχείριση των κρίσεων, στον τομέα της υγείας και το αποδεικνύει καθημερινά η δυναμική παρουσία της στον αγώνα για την αντιμετώπιση του covid-19, συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, είναι εργαζόμενη, επιστήμων και πάνω από όλα μητέρα.

Στηρίζουμε τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν και να αποκαλύψουν περιστατικά κάθε μορφής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και καταναγκασμού σε βάρος τους και επιδιώκουμε την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων, σε θέματα προάσπισης της αξιοπρέπειας των γυναικών σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της ζωής τους.

Ως Δήμαρχος Στυλίδας και πάνω απ΄ όλα ως γυναίκα, στηρίζω την πορεία κάθε γυναίκας στην εργασία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό ή την εκπαίδευση και ενστερνίζομαι τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η σύγχρονη γυναίκα, η γυναίκα που στηρίζει την οικογένειά της, η γυναίκα που εργάζεται, η γυναίκα που ταξιδεύει, η γυναίκα που είναι παρούσα πολιτικά και κοινωνικά.

               Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θέλουμε την πολιτεία αρωγό και προσυπογράφουμε ότι η ανθρωπιά, η ανάπτυξη, η ίδια η Δημοκρατία, περνούν μέσα από την ισότητα των φύλων.

Για αυτό αγωνιζόμαστε σταθερά!

                                                                 Η Δήμαρχος Στυλίδας

                                                                   Βιργινία Στεργίου

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: “Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση πρέπει να κριθεί στο επίπεδο των προτάσεων και κυρίως των έργων”

Όσα δήλωσε 5/2/2023 ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ Σημεία συνέντευξης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *