Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμο Λοκρών: Επείγουσα ανακοίνωση για την απογραφή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η απογραφή του πληθυσμού ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν χαμηλή συμμετοχή στην απογραφή του πληθυσμού. Θυμίζουμε πως βάσει της απογραφής πληθυσμού γίνεται η κατανομή της ετήσιας χρηματοδότησης από την πολιτεία στους Δήμους. Μειωμένος πληθυσμός συνεπάγεται χαμηλότερη χρηματοδότηση και λιγότερα χρήματα στην τοπική οικονομία και αγορά. Μικρότερος πληθυσμός συνεπάγεται αποδυνάμωση σε υπηρεσίες και μειωμένη διεκδικητική δύναμη για τον τόπο μας.

Σε πολλές περιοχές του Δήμου μας παρατηρείται το φαινόμενο να μην έχει απογραφεί ο πληθυσμός είτε γιατί δεν βρέθηκε το έντυπο της αυτοαπογραφής είτε επειδή ο απογραφέας δεν μπόρεσε να εντοπίσει τους πολίτες. Επίσης, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα άρνησης απογραφής, παρά το γεγονός πως η απογραφή είναι υποχρεωτική.

Όσοι κάτοικοι δεν έχουν ακόμη απογραφεί καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή Νομού Φθιώτιδας (ώρες 08:00 – 20:00) προκειμένου να δηλώσουν πως δεν έχουν απογραφεί για να έρθουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους απογραφείς στα τηλέφωνα:

22310 47842

22310 36598

22310 22438

22310 67233

 

Στηρίζουμε τον τόπο που ζούμε!

Απογραφόμαστε στο Δήμο Λοκρών!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην ΕΡΤ για τον θερμαλιστικό τουρισμό της Φθιώτιδας

” Ένας μεγάλος αριθμός λουτροπόλεων με εξαιρετικής ποιότητος νερά είναι συγκεντρωμένες στην Φθιώτιδα, προσφέροντας μια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *