Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αγιάς: Καθαρισμοί ρεμάτων σε μήκος 28 χλμ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την ολοκλήρωση των έργων.

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες καθαρισμού, διευθέτησης ρεμάτων και ποταμών, κατασκευής συρματοκιβωτίων και τοιχών αντιστήριξης πρανών σε συνολικό μήκος 28 χλμ. σε περιοχές του Δήμου Αγιάς.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Αγιάς στα ρέματα Νερομύλων σε συνολικό μήκος 1,2 χλμ, Αμυγδαλής σε συνολικό μήκος 0,2 χλμ., Μαρμαρίνης σε συνολικό μήκος 4,5 χλμ, στην περιοχή του Αγιοκάμπου στα ρέματα «Μπουρμπουλήθρα» σε συνολικό μήκος 0,6 χλμ., «Πουρί» σε συνολικό μήκος 1,1 χλμ., στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα ρέματα «Δεληκούστα» σε συνολικό μήκος 0,7 χλμ, «Μαριας» σε συνολικό μήκος 0,5 χλμ, στην περιοχή της Βελίκας στα ρέματα «Ηλεκτρολόγων» σε συνολικό μήκος 1,5 χλμ., «Πλατανιά» σε συνολικό μήκος 2χλμ., στο ρέμα της Παλιουριάς σε συνολικό μήκος σε συνολικό μήκος 0,6 χλμ, στο ρέμα Κουτσουπιάς σε συνολικό μήκος 0,1 χλμ, στο ρέμα Κόκκινου Νερού σε συνολικό μήκος 0,6χλμ., στο Στόμιο στα ρέματα «Παπαρίζου σε συνολικό μήκος 0,2 χλμ, «Αμπελίκη» σε συνολικό μήκος 0,2 χλμ, «Τραμουντάνα» σε συνολικό μήκος 0,5 χλμ, «Καψάλα» σε συνολικό μήκος 1,2 χλμ, στο ρέμα Ομολίου σε συνολικό μήκος 1,2 χλμ., στο ρέμα Παλαιόπυργου σε συνολικό μήκος 1,2 χλμ. και στη Λίμνη της Σκήτης. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 5,2 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, διεκδικώντας, χρηματοδοτώντας και υλοποιώντας έργα με αξία για τους πολλούς. Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές του Δήμου Αγιάς για την προστασία ανθρώπων, αγαθών και υποδομών. Συνεχίζουμε με έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και συμβάλλουν στη μετρίαση των πλημμυρικών φαινομένων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

*φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τους εθελοντές της τιμά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού διοργανώνει σειρά ειδικών εκδηλώσεων προκειμένου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *