Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Νέος αγωγός ύδρευσης στην Κοινότητα Παναγίτσας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης στην Κοινότητα Παναγίτσας, προϋπολογισμού 24.800€, που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Ο νέος αγωγός, μήκους 700μ., εκτείνεται από το αντλιοστάσιο του χωριού έως τη δεξαμενή και κατασκευάστηκε από σωλήνα Φ110 12,5 atm.

Ένα πάγιο αίτημα και ένα έργο απαραίτητο για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητα ζωής των δημοτών, αφού αφορούσε ένα προβληματικό δίκτυο, το οποίο παρουσίαζε συχνές βλάβες, σχεδόν μέρα παρά μέρα.

Η κατασκευή του νέου αγωγού επιλύει οριστικά ένα πρόβλημα χρόνων, που όχι μόνο ταλαιπωρούσε τους κατοίκους αλλά επιβάρυνε και τον προϋπολογισμό του Δήμου μας με το αρκετά υψηλό, κάθε φορά, κόστος αποκατάστασης της εκάστοτε βλάβης.

Στόχος, επιθυμία και δέσμευσή μας είναι η απρόσκοπτη υδροδότηση των χωριών μας, χωρίς οι δημότες μας να αναγκάζονται να “λένε το νερό, νεράκι”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιορτή κοκορετσιού στην Σπερχειάδα, μια σοβαρή αστοχία που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την επιλογή της ημερομηνίας 17 Ιουνίου

γράφει ο Κώστας Μαστροκώστας Γιορτή κοκορετσιού στην Σπερχειάδα. Αυτό το εκλεκτό παραδοσιακό έδεσμα που τόσο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *