Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Σε περισσότερες από 100 οικογένειες διανεμήθηκαν τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά

Υλοποιήθηκε με επιτυχία και στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ενημερώνει αναλυτικά ο Δήμος Αμφίκελιας-Ελάτειας: Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ και επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Μέσω της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Ελάτειας διανεμήθηκαν, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, σε 111 οικογένειες και μοναχικούς συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες, νωπά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας και βασικά υλικά αγαθά (όπως λάδι, όσπρια, πατάτες, μήλα, απορρυπαντικά, τυρί φέτα, κρέας κ.α.).

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Σε μία δύσκολη εποχή, με την τρέχουσα κρίση σε όλα τα επίπεδα και αρκετούς συνδημότες μας να διαβιούν στα όρια της φτώχειας, η παραμικρή βοήθεια αποτελεί βάλσαμο. Ο Δήμος μας βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να τους στηρίζει εμπράκτως και με κάθε πρόσφορο μέσο, δημιουργώντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Ψάρεψε χταπόδια, παραπάνω κιλά από το επιτρεπτό

Ερασιτέχνης ψαράς στις Ράχες,  έπιασε 15 κιλά χταπόδια ενώ για ερασιτέχνες ψαράδες επιτρέπεται έως 5 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *