Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, 27/3

 

Πρόκειται για την 10η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Η πρόσκληση και τα

Σας προσκαλώ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αυτό ισχύει σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα στην Κάτω Τιθορέα την 27-03-2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00’ για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση για αναμόρφωση-τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2024

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση α) σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αμφίκλειας και του
Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΑΜΦΙΚΤΟΝΙΕΣ Α.Ε.», για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ- ΕΛΑΤΕΙΑΣ» β) έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης γ) ορισμού μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης αυτής και δ) εξουσιοδότησης υπογραφής της».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση των όρων και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό
«ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.» για το έργο: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση 4oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ Α.Α. 248128 ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ της προμήθειας «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ» προϋπολογισμού 1.327.171,38 € με ΦΠΑ 24%

ΘΕΜΑ 5ο  Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για τη διαδικασία ανάθεσης δημόσιας σύμβασης μελέτης με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την μελέτη με τίτλο «Μελέτη για τη δημιουργία Πολυχώρου Πολιτισμού στη Δ.Ε. Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας»

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΛ. ΣΤΙΒΑΚΤΗ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία

Αγώνας Play Off της Stoiximan Super League Την ομάδα του Παναθηναϊκού  αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Λαμία  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *