Breaking News

Δήμος Λαμιέων: Κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά για δύο ημέρες λόγω καύσωνα

Η ενημέρωση από τον Δήμο Λαμιέων για την σχετική απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων – Τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση

Διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά) για την Τετάρτη 23 Ιουνίου και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Σας ενημερώνουμε, για τη διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά) για την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για τις δύο αυτές ημέρες, λόγω καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σε όλη την χώρα και θα επηρεάσουν δυσμενώς και την περιοχή μας, καθώς και για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δεδομένου ότι στα εν λόγω σχολεία δεν υπάρχει ο κατάλληλος κλιματισμός και μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν τα τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19.

 

Δες επίσης

Φεστιβάλ Ρομποτικής στο Δομοκό

Στις 11/6/2026 Ο Δήμος Δομοκού σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Ρομποτικής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *