Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων: Λειτουργία γραφείου απογραφής – Ενημέρωση για την τρίτη και τελική φάση για όσους δεν έχουν απογραφεί

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας ενεργά την διαδικασία της απογραφής που διενεργεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ενημερώνει τους πολίτες που δεν έχουν απογραφεί, ότι εκτός της ηλεκτρονικής απογραφής που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν και με φυσική παρουσία, στο γραφείο απογραφής που θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Λαμίας, επί της οδού Σκληβανιώτη 8.

Η τελική διαδικασία της απογραφής για τους συμμετέχοντες θα γίνει από τους αρμόδιους απογραφείς, από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, εκτός ημέρας Κυριακής και ώρες 09:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας στο 22312 – 00201.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Κατά τη διαδικασία της δια ζώσης απογραφής θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του COVID – 19.

Ο Δήμος Λαμιέων καλεί τους δημότες να δηλώσουν δυναμικό παρών στην τελική φάση της απογραφής, αποτυπώνοντας το πραγματικό πληθυσμιακό μέγεθος της περιοχής, που θα δώσει τη δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή να διεκδικήσει, βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων στο έπακρο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής με κοινό ορίζοντα ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Εγκλωβίστηκαν εργάτες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Περιπέτεια είχαν δύο εργάτες στις Λιβανάτες Φθιώτιδας Οι εργάτες, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/1/2023,  εργάζονταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *