Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων: Ο Ν. Σταυρογιάννης για τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου

Στην παρακάτω δήλωση  προχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και νυν επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Νίκος Σταυρογιάννης σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα  του Δήμου Λαμιέων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε η έκθεση εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το 2ο τρίμηνο του 2022.

Το Σεπτέμβριο του 2019 παραδώσαμε στην σημερινή Δημοτική Αρχή 19,2 εκ. ευρώ ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία στο τέλος του 2021 είχαν μειωθεί στα 14 εκ. ευρώ. Στο τέλος Ιουνίου 2022 τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου μας, συνεχίζουν να μειώνονται ραγδαία και είναι πλέον 12,8 εκ. ευρώ περίπου.
Οι συνεχείς απευθείας αναθέσεις , χωρίς να ακολουθείται καμία διαγωνιστική διαδικασία, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη σπατάλη των χρημάτων από το ταμείο του Δήμου μας, οδήγησαν σε αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα.

Και όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει καμία αύξηση του ενεργειακού κόστους μέχρι το τέλος του 2021.
Τώρα λοιπόν, που η ενεργειακή κρίση σίγουρα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις, παρά την κάλυψη ενός μέρους του ενεργειακού κόστους από την Πολιτεία, τα οικονομικά του Δήμου μας μπαίνουν σε επικίνδυνη τροχιά.

Αν ο Δήμαρχος, δεν αλλάξει τρόπο διοίκησης και δεν σταματήσει άμεσα τις σπατάλες και τις αναθέσεις … κατά συρροή, η οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου μας τίθεται σε κίνδυνο. Οι ευθύνες των διοικούντων είναι μεγάλες και ο καταλογισμός από τους Δημότες μας, δεν θα αργήσει.”

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Λαμιέων  27/7/2022:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ομιλία στον Παιδικό Σταθμό Νέου Μοναστηρίου Δ. Δομοκού με θέμα «Συναισθηματική Ανάπτυξη των παιδιών»

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στον Παιδικό Σταθμό Νέου Μοναστηρίου Δήμου Δομοκού με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *