Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων: Σε ποιους ανατέθηκε να υπογράφουν «Με εντολή Δημάρχου» και σε ποιους τομείς

Δύο αναθέσεις παροχής εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Δημάρχου» στο Δήμο Λαμιέων:

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Α)  Ανάθεση παροχής εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Δημάρχου» εγγράφων προς τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Κυροδήμο Ηλία.

Α π ο φα σ ί ζ ο υ μ ε
Παρέχουμε εξουσιοδότηση υπογραφής «Με εντολή Δημάρχου» προς τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Κυροδήμο Ηλία προκειμένου να υπογράφει όλα τα διοικητικά έγγραφα που σχετίζονται με παραβάσεις και πρόστιμα στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν. 4093/2012 «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό.», όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Β)Ανάθεση παροχής εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Δημάρχου» εγγράφων στον Αντιδήμαρχο Λαμιέων κ. Κουτσοβέλη Σωτήριο.

Α π ο φα σ ί ζ ο υ μ ε
Παρέχουμε εξουσιοδότηση υπογραφής «Με εντολή Δημάρχου» προς τον Αντιδήμαρχο κ. Κουτσοβέλη Σωτήριο προκειμένου να υπογράφει τα κάθε είδους πρόστιμα του Τμήματος Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στυλίδα: Πόσα νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν

Την Παρασκευή  27/1/2023, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι–rapid tests για κορονοϊό  στην Στυλίδα.  Οι δωρεάν δειγματοληψίες έγιναν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *