Πέμπτη , 1 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων – «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»: “Για την αποκατάσταση και την υπενθύμιση της αλήθειας”

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο κάποιοι ξεπερνώντας κάθε έννοια παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας κατηγόρησαν εμάς για όσα εκείνοι δεν έκαναν στο παρελθόν όταν ήταν προβεβλημένα στελέχη της διοίκησης του Δήμου Λαμιέων εκείνη την περίοδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναφορά τους στο δημοτικό κολυμβητήριο. Ενώ το εγκατέλειψαν – μετά από εγκαίνια και φιέστες – σε μια κατάσταση επικίνδυνη ακόμη και για την ασφάλεια των διερχόμενων χωρίς να κάνουν τα αυτονόητα, όπως περίφραξη του χώρου και διάλυση της εργολαβίας που υπήρχε από το παρελθόν, ασκούν κριτική σε μας πιστεύοντας ότι οι πολίτες ξεχνούν.

Όλα αυτά αναγκαστήκαμε να τα κάνουμε εμείς. Στη συνέχεια προχωρήσαμε το 2018 σε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου και το 2019 ξεκινήσαμε την διαγνωστική διαδικασία από την οποία προέκυψε ανάδοχος για την ανέγερσή του. Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η κατασκευή του και να αποδοθεί η χρήση του στους Δημότες μας.

Για δε τη Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, οι ενέργειες μας σε όλη την περίοδο της θητείας μας μαζί και με άλλους φορείς του τόπου μας είναι γνωστές. Με ποιο χαρακτηριστική τη λειτουργία του service park του Ράλλυ ακρόπολης στη ΠΕΛ και με δεδομένο ότι αυτή δεν άνηκε στο Δήμο μας αλλά ήταν ξεχωριστό Ν.Π.Δ.Δ.

Και το σπουδαιότερο είναι ότι καταφέραμε έστω στο τέλος της θητείας μας να πείσουμε γι’ αυτό που προσπαθούσαμε από την αρχή την προηγούμενη κυβέρνηση. Ότι μόνον ο Δήμος Λαμιέων μαζί με τους άλλους τοπικούς φορείς μπορούν να αξιοποιήσουν την ΠΕΛ και γι’ αυτό και πρέπει η διοίκηση και η διαχείρισή της να είναι δική τους αρμοδιότητα.

Αυτά για τη αποκατάσταση και την υπενθύμιση της αλήθειας. Με την ελπίδα ότι θα οδηγηθεί σε αίσιο αποτέλεσμα η προσπάθεια αξιοποίησης του χώρου της ΠΕΛ με το έργο που προγραμματίζεται να γίνει, και που μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Δήμου μας, της Φθιώτιδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η Δημοτική Παράταξη

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει στον ΠΑΣ Λαμία!

  Ανανέωση συνεργασίας του ΠΑΣ Λαμία  με Κυριάκο Παπαδόπουλο Η ανακοίνωση από την διοίκηση: “Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *