Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λοκρών: Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους

Ξεκίνησαν στις 27 Ιουλίου οι αιτήσεις για να ενταχθούν οι άνεργοι στο Μητρώο Ωφελουμένων για το Voucher Κατάρτισης – Επίδομα των έως και 1000 ευρώ που θα λάβουν αφού πραγματοποιήσουν την κατάρτιση και την Πιστοποίηση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://www.voucher.gov.gr/. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων.

Στόχος του έργου αποτελεί η επιμόρφωση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στο 65% και στο 35% δια ζώσης. Πρόκειται για πρόγραμμα κατάρτισης σε δεξιότητες όπως το ψηφιακό εμπόριο, τα logistics, το ψηφιακό marketing, την ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα κατάρτισης, στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0., πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι, δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Λοκρών, μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2233081015, για ενημέρωση και βοήθεια για την ασφαλή υποβολή της αίτησης.

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ομιλία στον Παιδικό Σταθμό Νέου Μοναστηρίου Δ. Δομοκού με θέμα «Συναισθηματική Ανάπτυξη των παιδιών»

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στον Παιδικό Σταθμό Νέου Μοναστηρίου Δήμου Δομοκού με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *