Σάββατο , 20 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Λοκρών: Νέα έργα και εργασίες αποκατάστασης και επισκευής

Έργα και εργασίες στα πλαίσια της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών υλοποιεί ο Δήμος Λοκρών.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Ζεκεντές εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τα έργα που πρόσφατα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ και αφορούν την αναβάθμιση της εγκατάστασης βιολογικών λυμάτων στην περιοχή της ενότητας Μαλεσίνας, ύψους 1.122.000€ και την αισθητική αναβάθμιση της πλατείας Ελευθερίας στη Μαλεσίνα, ύψους 310.000€.

Οι σχετικές  δηλώσεις του Δημάρχου Λοκρών Θανάση  Ζεκεντέ αναφορικά για τα δύο έργα:

“Παραλάβαμε ένα Δήμο με εικόνα εγκατάλειψης στους κοινόχρηστους χώρους. Αναβαθμίζουμε πλατείες και χώρους πρασίνου σε όλο το Δήμο με ουσιαστικές παρεμβάσεις για υψηλή ποιότητα ζωής και αναψυχής των κατοίκων. Η σκληρή δουλειά των δύο ετών της δημοτικής αρχής καθημερινά αποδίδει. Συνεχίζουμε στην ίδια σταθερή κατεύθυνση!”.

“Παραλάβαμε ένα Δήμο με υποτυπώδεις υποδομές και ελλειπείς προτάσεις. Χτίζουμε ένα Δήμο με υποδομές για υψηλή ποιότητα ζωής και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Η σκληρή δουλειά των δύο ετών της δημοτικής αρχής καθημερινά αποδίδει. Συνεχίζουμε στην ίδια σταθερή κατεύθυνση!”.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Επιπρόσθετα ο Δήμος Λοκρών προέβει  σε εργασίες αποκατάστασης και επισκευής της  περίφραξης  του κοιμητηρίου Λάρυμνας.

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Λοκρών κ. Θανάση Ζεκεντέ, η επισκευή γίνεται ύστερα από χρόνια εγκατάλειψης και παραμέλησης του χώρου…

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

O Φθιώτιδος Συμεών για τις κατασκηνώσεις στο Καινούργιο: «Κατασκήνωση ειρήνης και αγάπης για τα παιδιά από την Ουκρανία»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δέκα βασικές κατασκηνωτικοί περίοδοι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *