Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λοκρών: “Θλιβερή και κατακριτέα η εμπλοκή της ηγεσίας του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομών Φθιώτιδας Φωκίδας σε πολιτικές σκοπιμότητες”

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λοκρών και ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Ζεκεντές, όπου σε υψηλούς τόνους κάνει λόγο ότι έχουν συμβεί κατακριτέες τακτικές και συμπεριφορές και πολιτικές σκοπιμότητες.

Αναφέρει η ανακοίνωση αναλυτικά:

Θλιβερή και κατακριτέα η εμπλοκή της ηγεσίας του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομών Φθιώτιδας Φωκίδας σε πολιτικές σκοπιμότητες

Με απόλυτη απογοήτευση παρακολουθούμε την εμπλοκή της ηγεσίας του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομών Φθιώτιδας Φωκίδας σε πολιτικές σκοπιμότητες στο Δήμο Λοκρών για να εκβιάσουν σε προσωπικό επίπεδο χάρες ή οικογενειακές εξυπηρετήσεις.

Ως Δήμαρχος δεν εκβιάζομαι και δεν λογοδοτώ σε αργόσχολους που εκμεταλλεύονται τη θέση τους για ίδιον όφελος. Ως Δήμαρχος λογοδοτώ για τις πράξεις και τις ενέργειες μου απέναντι στους δημότες που επιζητούν καλύτερες υπηρεσίες και βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ως δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα σηκώσαμε τα μανίκια και δουλέψαμε σκληρά για να αλλάξουμε την εικόνα διάλυσης, εγκατάλειψης και κατάρρευσης που μας κληρονόμησε σε όλα τα επίπεδα η απούσα και ανύπαρκτη για τον τόπο μας δημοτική αρχή του Νίκου Λιόλιου.

Στη προσπάθεια μας αυτή κάναμε προσκλητήριο σε όσους εργαζομένους με προσωπική αγάπη για τη δουλειά τους και το κοινωνικό σύνολο ήθελαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας για έναν καλύτερο και πιο αποτελεσματικό Δήμο. Στο προσκλητήριο αυτό βρέθηκαν κοντά μας οι περισσότεροι εργαζόμενοι που με ευσυνειδησία τηρούν τις υποχρεώσεις τους και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση.

Υπήρξε όμως και μια μικρή μειοψηφία που κλήθηκε να ξεβολευτεί και να εργαστεί. Για να αποφύγει να εργαστεί επέλεξε την κακοήθη επίθεση στη δημοτική αρχή, γιατί προτιμά την εποχή της ανύπαρκτης διοίκησης Νίκου Λιόλιου, όπου ο Δήμαρχος εν ώρα εργασίας έκανε «πολιτική» στα καφενεία του Δήμου και κάποιοι, ευτυχώς λίγοι εργαζόμενοι, επωφελούνταν για να κάνουν το ίδιο εν ώρα εργασίας.

Η εποχή της διάλυσης και της εγκατάλειψης στο Δήμο Λοκρών έληξε οριστικά το 2019. Η εποχή της δουλειάς και της δημιουργίας στο Δήμο Λοκρών έχει ήδη ξεκινήσει.

Η σημερινή δημοτική αρχή στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στους υπαλλήλους του Δήμου. Ήδη έχουν γίνει σοβαρές προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας (προμήθεια Η/Υ και καθισμάτων, συντηρήσεις στους χώρους εργασίας), της ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων (χορήγηση ΜΑΠ, τουαλέτες στο γραφείο κίνησης, επισκευές των οχημάτων του Δήμου), των παροχών σε χρήμα και είδος (διανομή γάλακτος, καταβλήθηκαν τα αναδρομικά δικαστικών αποφάσεων χωρίς έφεση από το Δήμο, καταβλήθηκαν σε χρήμα αναδρομικά τα οφειλόμενα ΜΑΠ και γάλατα της προηγούμενης δημοτικής αρχής) και πολλά άλλα. Όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο θα παρεμβαίνουμε βελτιωτικά στις συνθήκες εργασίας του προσωπικού.

Η διοίκηση του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτη να συζητήσουμε τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και μόνο αυτά. Κανένας εργαζόμενος δεν κόπτεται για τις φιλοδοξίες και τις σκοπιμότητες της ηγεσίας του Συλλόγου. Όλοι οι εργαζόμενοι αναμένουν από το Προεδρείο τους προτάσεις για τα εργασιακά θέματα και όχι ατέρμονους αφορισμούς και κακόβουλη σκόπιμη κριτική.

Θανάσης Ζεκεντές

Δήμαρχος Λοκρών

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Rapid tests για κορονοϊό στη Στυλίδα, 8/12/2023

  Ενημερωθείτε για τους νέους ελέγχους για κορονοϊό στη Στυλίδα. Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου …

Ένα σχόλιο

  1. Αταλαντιναίος

    Δήμαρχε ασχολείσαι με ένα θέμα που δεν ενδιαφέρει κανέναν συνδημότη μου. Δεν ασχολείσαι όμως με τη καθημερινότητά του και θα σου το αποδείξω! Με το που ανέλαβες τα καθήκοντά σου, έκανες πράξη τα έργα της προηγούμενης Δημοτικής αρχής και προσπαθείς να πείσεις τους συνδημότες μου για “πράσσινες ενέργειες” και για τεχνολογία 5G! Ενώ θα έπρεπε να ασχολείσαι με τη διαπλάτυνση του δρόμου Αταλάντης-Σκάλας, το νέο περιφερειακό δρόμο της Αταλάντης καθώς και το αποχετευτικό της (χρόνια μας τα λέτε και τίποτα δεν κάνετε!). Είσαι ένας νέος άνθρωπος, αλλά δυστυχώς με “χειρότερα μυαλά” από του κ. Λιόλιου. Συγνώμη που εκφράζομαι έτσι, αλλά σε πίστεψε το 65 % του Δήμου και σε ψήφισε. Γιατί όμως? Σκέψου, γιατί έρχονται νέες εκλογές και θα βρεθείς προ εκπλήξεων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *