Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: 20 θέσεις μόνιμου προσωπικού στο πλαίσιο του κύκλου κινητικότητας 2020

Για την έγκριση κάλυψης είκοσι (20) θέσεων μόνιμου προσωπικού στο πλαίσιο του κύκλου κινητικότητας 2020 για πρώτη φορά  στον Δήμο Μακρακώμης, ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Πάνος Κοντογεώργος.
Από τις 19 Οκτωβρίου 2020 ανακοινώθηκε η έναρξη  του α’ σταδίου του κύκλου κινητικότητας έτους 2020, κλήθηκαν οι φορείς που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν με την υποβολή αιτημάτων είτε για μετάταξη είτε για απόσπαση, στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της 24ης & 27ης Νοεμβρίου 2020 της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων και το Υπουργείο Εσωτερικών ανάρτησε τις εγκεκριμένες θέσεις στη σχετική εφαρμογή (apografi.gov.gr).
Η κινητικότητα, πλέον, συνδέεται με άμεσο τρόπο με τις διαδικασίες πρόσληψης, με σκοπό τη δημιουργία ενός ολιστικού μοντέλου διαδικασιών στελέχωσης άρρηκτα συνδεδεμένων μεταξύ τους, που εξυπηρετεί, συνδυαστικά, τις ανάγκες του Δημοσίου και των υπαλλήλων και διασφαλίζει τη συνέχεια και τη συνάφεια των σχετικών αιτημάτων των φορέων.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Π. Κοντογεώργος  αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Δήμο Μακρακώμης:
“Η δυσκαμψία της προηγούμενης δημοτικής αρχής έλαβε τέλος. Εισάγουμε τον Δήμο μας στον 21ο αιώνα με έργα και όχι με λόγια … Έγκριση κάλυψης είκοσι (20) θέσεων μόνιμου προσωπικού στο πλαίσιο του κύκλου κινητικότητας 2020 για πρώτη φορά αρον Δήμο μας .
Ο Δήμος μας από την έναρξη της δημοτικής περιόδου με την αγαστή συνεργασία της αρμόδιας υπηρεσίας προσωπικού, ακολούθησε όλες τις σύννομες διαδικασίες για την σύσταση νέου ΟΕΥ, την αποτύπωση του ψηφιακού οργανογράμματος καθώς και των περιγραμμάτων θέσεων εργασίας.
Στο ανωτέρω λειτουργικό πλαίσιο σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική αρχή κατάφερε σε μια προσπάθεια άσκησης μέσων περιφερειακής πολιτικής, να επιτύχει την έγκριση κάλυψης είκοσι (20) θέσεων μόνιμου προσωπικού για τον κύκλο κινητικότητας 2020 ως εξής:
Ημερομηνία καταληκτική για αιτήσεις είναι μέχρι τις 14-12- 2020, και αφορά ήδη υπηρετούντες υπαλλήλους του Δημοσίου που επιθυμούν μετάταξη στον Δήμο μας …”
Με πληροφορίες για την Κινητικότητα από epoli.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας

Η πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας στις 10/2/2023 Σύμφωνα με τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *