Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Ανακοίνωση για την λειτουργία των Λαϊκών Αγορών

Ανακοίνωση για το τι ισχύει πλέον το επόμενο χρονικό διάστημα στις Λαϊκές Αγορές, ενημερώνει ο Δήμος Μακρακώμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.: 36587 – ΦΕΚ 2476/Β/10-06-2021, άρθρο 1, που αναφέρεται στα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 έως και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021», προβλέπονται τα παρακάτω τα οποία πρέπει να τηρηθούν πιστά από τους πωλητές και τους Επαγγελματίες των Λαϊκών αγορών του Δήμου Μακρακώμης.

Από τις 15 Ιουνίου 2021

Α) Απόσταση ενός (1) μέτρου εκατέρωθεν των πάγκων πώλησης

Β) Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων

Γ) Πραγματοποίηση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα για πωλητές και εργαζομένους στην αγορά

Η παρούσα ανακοίνωση είναι προς ενημέρωση των παραγωγών, των επαγγελματιών πωλητών των Λαϊκών του Δήμου μας καθώς και των δημοτών μας.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί και επαγγελματίες των Λαϊκών αγορών να τηρήσουν σωστά τις αποστάσεις και τα μέτρα που δικαιούνται για την καλή λειτουργία των Λαϊκών αγορών του Δήμου Μακρακώμης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Λαμιέων: 26 θέματα για το Δημοτικό Συμβούλιο

Δείτε τα θέματα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 19ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (άρθρο 67 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *