Παρασκευή , 21 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Έργα οδοποιίας στη Σπερχειάδα και αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ

Η ενημέρωση από τον Δήμο Μακρακώμης για τα νέα έργα οδοποιίας στη Σπερχειάδα και την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Υπογράφτηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ» προϋπολογισμού μελέτης 107.700,00 € με ΦΠΑ.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από τις πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Μακρακώμης, υπόκειται σε όλες τις νόμιμες κρατήσεις και αφορά εργασίες οδοποιίας (τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις) που θα εκτελεστούν εντός της Κοινότητας Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης

Τη σύμβαση υπόγραψαν ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΣΙΔΕΡΟΜΠΕΤΟΝ ΑΕ».”

___________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου μας, εγκρίθηκε η «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΙΑΝΟΣ) ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020» και υπογράφτηκε η εκτέλεση του έργου, τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών, με την εταιρεία: «ΓΕΩΔΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις του Π.Δ.Ε. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΝΑΡΙΘΜΟΣ 2020ΣΕ87100023 της ΣΑΕ 871, στο οποίο είναι ενταγμένο με την υπ’ αριθ. πρωτ. 100537/25- 9-2020 Απόφαση Ένταξης και από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ του Δήμου Μακρακώμης.”

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

ΝΕΑ ΟΔΟΣ: “Σε απόλυτη ετοιμότητα” – Ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα διαχείρισης των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται

Η ανακοίνωση από την ΝΕΑ ΟΔΟΣ – Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα από Σάββατο 22 /01 έως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *