Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2022 – Για “εκτροχιασμό” κάνει λόγο η Αντιπολίτευση – ΒΙΝΤΕΟ

Η συζήτηση για τον αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2022 του Δήμου Μακρακώμης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/2/2022.

Παρακολουθείστε τι αναφέρθηκε για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, τα έσοδα, τις δαπάνες  του Δήμου και άλλες τροποποιήσεις σε κωδικούς κλπ.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης,  αρχικά τοποθέτηση έκανε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Θύμιος Παπαευθυμίου σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται επί της ουσίας για τροποποιήσεις αλλά για έναν νέο προϋπολογισμό, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για εκτροχιασμό του πρότερου προϋπολογισμού χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτικο. “Τι έγινε εδώ ρε παιδιά” ρώτησε ο κ. Παπαευθυμίου την συμπολίτευση!

Ο κ. Παναγιώτη Ράμμος συμφώνησε με τον κ. Παπαευθυμίου εξειδικεύοντας ότι κυρίως για τους κωδικούς των δαπανών  καθιστούν νέο προϋπολογισμό και όχι αναμόρφωση…

Ο κ. Γιώργος Μπήτος σημείωσε ότι με βάση  όσα αναφέρει η εισήγηση, δεν είναι 136.000€ η αναμόρφωση  αλλά 2.237.000€ και έκανε λόγο για εκτροχιασμό του προϋπολογισμού. Επίσης επεσήμανε προς τον Αναπληρωτή Δημάρχου να σταματήσει να γράφει στο διαδίκτυο ότι η αντιπολίτευση “μπλοκάρει”  προϋπολογισμούς και αναμορφώσεις. Με τον κ. Μπήτο συμφώνησε και η κα Μαρία Μίχου και ρώτησε για νέους κωδικούς στις προμήθειες αν υπάρχουν αντίστοιχες  αναθέσεις.

Η Δημοτική Αρχή διαφώνησε σχετικά, με έντονο τρόπο, ότι όλα γίνονται κατά τα προβλεπόμενα και ότι πρόκειται για την πρώτη αναμόρφωση.

Παρακολουθείστε την συζήτηση για τον Προϋπολογισμό:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τετάρτη 7/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *